woensdag 31 juli 2013

Home is where I am with you

Na een heerlijk weekendje weg zonder kinderen is het net zo fijn om weer thuis te zijn met z'n viertjes. In het kader van 'Home is where I am with you' deze mooie houten huisjes. Voor deze leuke huisjes is er bij ons thuis altijd plaats. Stoer en lief tegelijk! Het huisje staat voor mij symbool wat ik het belangrijkst vind: thuis. De kleintjes zijn er ook weg van....want deze huisjes kunnen tegen een stootje en dat betekent dat er mee gespeeld mag worden. Kinderen blij en mama blij!

 Verzamel verschillende vormen en formaten. Bouw samen een dorp!

Een mooie match:  naturel hout in combinatie met pasteltinten

 Geen één exemplaar is hetzelfde. Handgemaakt en dus uniek. 
Te koop bij &Suus. I like a lot!

Foto 1: Bloomingville, Foto 2: Design Lemonade, Foto 3: &Suus

vrijdag 26 juli 2013

I love wooden pallets

Mijn leuke man werkt bij een bedrijf waar ze nogal veel pallets gebruiken. Na een creatieve brainwave van zijn kant, ging hij aan de slag met wel zeven pallets. Het ging snel én het zag er makkelijk uit...in 1 avondje was het klaar! Het resultaat: een heerlijke loungebank voor in de tuin! Hier zit ik te relaxen onder de druif met mijn tijdschriften en een kop thee. Genietend van de scharrelende kleintjes in de zandbak. Moeilijk?! Welnee! Je hebt alleen pallets, schroeven en een zaag nodig. Een mooi kussen op maat en het genieten kan beginnen! Voor sommige pallet ideeën heb je zelfs helemaal niets extra's nodig. Kijk mee voor nog meer inspiratie. Fijn zonnig weekend!

Easy: pallets op de grond, matras erop en tadaaaa....een strandhuisjes gevoel

Mijn lievelingsplekje in de tuin. Door manlief gemaakt!

Met zwenkwieltjes: een stoere tafel

Tover een pallet om tot een bordenrek voor in de keuken

 Stapel pallets op elkaar, likje verf, wat mooie kussens en genieten maar!

Een pallet als hoofdbord geeft je bed een robuuste look,
origineel met een tekst erop

Wat een prachtige stoel! Volgend projectje?

Stoere keukentafel in het zwart

Voor een mediterraans gevoel: loungen op een hangbank

Ook met plantjes is een pallet hartstikke leuk!

Foto 1: Bodie and Fou, Foto 2: Suus Loves, Foto 3: Caisa K, Foto 4: Poetic Home, Foto 5: Witte huisjeFoto 6: Scraphacker, Foto 7: Eye Spired, Foto 8: Stylizimo, Foto 9: Studio Sananikone, Foto 10: The Garden Glove

dinsdag 23 juli 2013

Musthave: Muurvaasjes by Otchipotchi

Elke week haal ik losse bloemen bij mijn vaste bloemenwinkel in het dorp. In kleine vaasjes zet ik de bloemen neer. Soms bij elkaar voor één rustig geheel en soms apart om de sfeer en geur door het huis te verspreiden. Ik word blij van bloemen op de slaapkamer, badkamer en natuurlijk op mijn werkplekje. Een heerlijk zomergevoel! De verfijnde vaasje van Otchipotchi staan hoog op mijn wenslijstje. Ze zijn handgemaakt door de Portugese kunstenares Paula Valentim. Heel delicaat en simpel! Prachtig op die lege witte muur bij ons in de woonkamer of op de slaapkamer naast het bed. Ik stel me drie exemplaren voor. Ofwel in een rechte lijn voor harmonie of juist op verschillende hoogtes voor een speels effect. Wat lijkt jou het leukst?

Zo mooi, pure eenvoud

Makkelijk te bevestigen aan de muur

Foto 1 & 2: Otchipothi


zaterdag 20 juli 2013

Wit + Fluor = colour boost

De meeste van jullie herinneren zich de stiften van vroeger vast nog wel. Neon stiften in de kleuren: groen, roze, oranje en geel. Hele boeken heb ik er mee onderstreept...Doe eens gek en geef je huis een colour boost met dezelfde fluor kleuren van toen. Zeker als je basis interieur wit is, kan je door middel van kleurrijke accenten een nieuwe look creëren. Het mooist is als je dezelfde kleur op verschillende plekken laat terugkomen. Zo ontstaat er rust en eenheid. Met kleur kan je ook de mooie accenten in je huis benadrukken. Fluor kleuren zijn nét even wat anders en met slimme trucs pas je het makkelijk toe in je eigen huis. Ik ben inmiddels verkocht en hier en daar vind je kleine fluor details terug in ons huis. 

Masking Tape is geweldig om kleurrijke accenten toe te passen!
Deze twee kleuren mogen zeker niet ontbreken in je verzameling

Fluor boost door middel van felroze bloemen en opvallende accessoires
 
Stoer houten krukje met een oranje dipje

 Gorgeous neon voetjes
 
 DIY: xoxo met verschillende kleuren tape op een muur

Speels: in combinatie met steigerhout tegen een lichtgrijze achtergrond.

Zet een opvallend, fel gekleurd krukje in een witte ruimte en creëer zo een focuspunt. Mooi!

Kids Cushion Cloud ook erg leuk voor in de woonkamer

Fluor in combinatie met grijstinten geeft een mooi effect
 
In combinatie met pastel blijft de basis ook rustig
 
Op een witte achtergrond springt het fluor detail eruit!
 
Gewaagd! Behang Ibiza van Eijffinger
 

Foto 1: Happy Home, Foto 2: Entermyattic, Foto 3: HK Living, Foto 4: Bemz, Foto 5: Suus Loves, Foto 6: I am Recycled, Foto 7: Cecilieslykke.blogspot , Foto 8: Ferm Living,
Foto 9: The RedThread, Foto 10: Bemz, Foto 11: Bloomingville, Foto 12: Eijffinger

Welcome @ Suus Loves

In ons huis vind je overal wel stapeltjes tijdschriften. In de gang en op zolder hangen moodboards waar ik al mijn knipsels en aantekeningen ophang. Mijn blog Suus Loves zie ik als mijn online 'scrapbook', waar ik schrijf over dingen die mij inspireren op het gebied van wonen, kinderen en reizen. Ik geef je een kijkje in ons huis, onze aankopen en andere prachtige huizen. Ik deel onze favoriete adresjes en ik laat je kennis maken met ondernemers die hun hart volgen. Afgewisseld met een DIY idee (Do It Yourself) om thuis zelf te maken. Ook zal ik mijn ervaringen delen als ik in oktober start met mijn cursus Styling aan de Artemis Academie in Amsterdam.

Mijn plekje op zolder waar ik schrijf

Suus?
Mijn naam is Suus, 33 jaar, getrouwd met een fantastische man, mama van twee en marketeer bij een Lifestyle bedrijf waar ik verantwoordelijk ben voor de marketing en productontwikkeling van baby producten. Ik ben gek op het lezen van woontijdschriften zoals VT Wonen, Elle Decoration, 101 woonideeën, maar ook op mama bladen zoals de Fabulous Mama en de KEK Mama. Ook lees ik graag bladen zoals de Flair en de Linda. In oktober begin ik met een cursus op het gebied van Styling! Ik houd van alles op het gebied van wonen en reizen. Ik vind het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn familie en vriendinnen. In mijn vrije tijd schrijf ik deze blog.