donderdag 28 augustus 2014

In love with these designs

Sttttt......Niet door vertellen hoor, maar ik heb een kleine verliefdheid om de prachtige minimalistische ontwerpen van Cathérine Lovatt. Vooral de 'Family Set' heeft mijn 'crush' aangewakkerd! Simpele ontwerpen maar wat een statement. De set bestaat uit verschillende keramische pronkstukken zoals een theepot, bekers, borden, kandelaar, schaaltje en een karaf. De verschillende grijstinten maakt dat het ontwerp kracht uitstraalt en allermooist staat in je interieur. Hier moet je toch wel voor vallen?! Fijne zonnige dag!


 
 
 
Foto credits:
Foto 1: Weekdaycarnival,
Foto 2 t/m 3: Ale Besso

vrijdag 22 augustus 2014

In L O V E with Design Letter Cups

Momenteel bovenaan mijn wenslijstje: de porseleinen Design Letter Cups. Een simpel ontwerp maar absoluut met een statement! De perfect combinatie met mijn prachtige bekers van Marimekko. Natuurlijk met de S van Suus en de M voor manlief. Misschien nog een klinker erbij om woorden te maken. Wat dacht je van: mus, mos, sim, mes, som, mis en ga zo nog maar even door. De cups zijn ontworpen door de beroemde Deens architect en designer Arne Jacobsen. De typografie was oorspronkelijk bedoeld voor het gemeentehuis van Aarhus (Denemarken) en dit lettertype vind je nog steeds op dit gebouw. De prachtige grafische doos is al een cadeau op zich. Ik stel me voor hoe de koffie nog heerlijker zal smaken in deze beker!
 
 
 
 
 
Foto's:
Foto 1: Via My Secondhand Life, Foto 2 & 3: Only Decor Love,

maandag 18 augustus 2014

Suus Loves is jarig en viert feest! Winnaar is bekend!!

Hooray!! Mijn blog Suus Loves bestaat deze zomer 1 jaar en dat vraagt natuurlijk om een feestje! Wie jarig is trakteert en niet zo'n beetje ook.....in samenwerking met een aantal van mijn favoriete ondernemers mag ik een Giftbox verloten onder Suus Loves lezers! Zo ontzettend dankbaar en vereerd dat deze mooie merken gelijk enthousiast waren over het idee en wow wat ben ik verwend! En weet je wat het leuke is?! Al deze prachtige kado's kunnen voor jou zijn! Wat je kan winnen en hoe je kans maakt, lees je hieronder.

A box with Things Suus Loves (twv 170 euro)

- Monique van PUURRR stuurde mij een set allermooiste magneten gemaakt van hout
- Van Studio Marije Pasman ontving ik een theedoek met een unieke fluor zeefprint en een set geweldige kaarten
- Eline van YEAR bezorgde mij haar laatste handgemaakte aanwinst uit de YEAR collectie: de Diaper Clutch. Dé must have voor hippe moeders en vrouwen!
- Sasja en Maaike van BeWe Beads stuurden mij een set kaarten uit hun nieuwe collectie met prachtige pasteltinten
- Sara van Strijkapplicaties.nl doneerde een set applicatie plusjes die wij eerder samen ontworpen voor een DIY plusjes kussen voor mijn blog
- Van Heleen van HHuis ontving ik een geweldige set interieurkaarten en een oh zo'n mooie kralenketting die je outfit compleet maakt
- Liset van Rosti Mepal stuurde mij mijn lievelings lichtgrijze beslagkom voor het pannenkoekenbeslag
- En om het feest compleet te maken zorgde Judith van A Little Lovely Company voor de versieringen met een echt Little Lovely Pinata, confettiballonen en nog veel meer moois!

 
 
 
 
 
 
 
 
Hoe maak jij kans? (closed)

Stap 1: Deze Giftbox is samengesteld voor lezers van mijn blog Suus Loves. Je maakt kans als je Suus Loves volgt op Facebook klik hier en/of Instagram klik hier. Natuurlijk mag je dit bericht ook delen met je vrienden en familie. Leuk zelfs!

Stap 2: Beantwoord de volgende 5 vragen en mail mij de antwoorden op suusloves@gmail.com
Tip: Alle antwoorden zijn te vinden op www.suusloves.nl

Vraag 1: Op welke datum schreef ik mijn eerste blog? 20 juli 2014
Vraag 2: Met welke ondernemer deed ik mijn eerste Give Away? YEAR
Vraag 3: Wat is de bijzondere relatie die ik heb met deze ondernemer? Mijn kleine zusje
Vraag 4: Sinds kort heb ik een social media verslaving. Welk antwoord is juist

               Suus is 'verslaafd' aan:

               A. Facebook
               B. Twitter
               C. Instagram

Vraag 5: In juli 2014 fotografeerde ik het huis van één van mijn favoriete instagrammers. Wat is de naam van deze Instagrammer? Miss Jettle

Lieve Femke van der Pot, jij bent de winnaar van de Giftbox! Stuur jij mij een mailtje met je gegevens dan komt het pakket zo snel mogelijk jou kant op.

vrijdag 1 augustus 2014

Things I love: updated wishlist

Zo nu en dan is het fijn om een wenslijstje te maken. Ik kom zo veel mooie dingen tegen voor mijn blog en op deze manier houd ik mooi overzicht van alle spullen waar ik blij van word. Erg handig omdat ik zo altijd wel antwoord heb op de vraag of ik nog iets op mijn Wishlist heb staan. Vandaag op mijn blog een lijstje met verschillende dingen. Zoals die prachtige letter poster van The Birds and The Bees en de brievenhouder in de vorm van een olifant. Het houten bankje van Lef Collections heb ik in mijn hoofd al een plekje gegeven met de té gekke tas van Made Witlof ernaast. De fruitmand van PT staat denk ik allermooist bij ons op de eetkamertafel. Het prachtige soepbord van Marimekko mag natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje. Ik weet waar ik de aankomende tijd voor kan sparen...Welke is jou favoriet?

 
Wishlist by Suus Loves

Bye Bye July! Hello August!

Juli was een echte feestmaand! De maand waarin onze beide jongens jarig waren en we veel gelachen hebben met onze familie en lieve vrienden. Onze oudste gaat na de zomer naar de basisschool dus dat vroeg om een eerste bureautje. Opa maakte wel een heel mooi exemplaar voor Thijmen. Wat is hij blij met het huisje op zijn nieuwe kamer!

Juli was ook de maand met veel blog inspiratie en fijne samenwerkingen! Zo vroeg YEAR mij of ik de productfotografie voor haar laatste aanwinst wilde doen en fotografeerde ik de prachtige accessoires van HHuis bij ons thuis. Op Instagram werd Suus Loves een aantal keren genoemd met verwijzingen naar mijn blog! Zo ontzettend leuk om te lezen dat mensen mijn blog waarderen en erdoor geïnspireerd raken.

Niet alleen zijn onze jongens deze maand goed verwend met mooie dingen voor hun verjaardag. Mijn lieve collega's verraste mij met een aantal dingen van mijn Wishlist! Zo ben ik inmiddels de trotse eigenaar van de Hay Lup kandelaar en mag ik ook de Design Letters aan mijn collectie toevoegen. Hoe leuk is dat?! Naast mijn nieuwe aanwinsten van HHuis en Jotte heeft juli goed bijgedragen aan een nieuwe lading van prachtige accessoires.

Verder was ik bij het Meet The Blogger Flexa Evenement waar Flexa de laatste kleurtrends presenteerde. Wat een prachtige tinten en wat heerlijk om met mensen te zijn die net zoals ik een passie voor wonen hebben. Na zo'n evenement bruis ik altijd van energie en nieuwe ideeën.

Ook ben ik in juli druk bezig geweest met de voorbereidingen van mijn 1 jarige bestaan! Dit vraagt natuurlijk om een feestje voor mijn lieve volgers. Er komt half Augustus een té gekke Give Away met allemaal mooie items in stijl van Suus Loves. Houd goed mijn blog in de gaten!

Augustus wordt een maand van half werken en half vakantie. Na ruim 10 jaar ga ik het bedrijf verlaten waar ik met veel plezier heb gewerkt. Het is tijd voor iets nieuws! Iets wat goed bij mijn passie voor wonen en interieur past. Wow, wat heb ik daar enorm veel zin in!

Ik wens jullie een hele fijne inspirerende maand toe.

 
July Collage: