zondag 30 november 2014

Bye Bye November! Hello December!

November was een maand met veel contrasten. Zo waren er een aantal mooie samenwerkingen op mijn blog waar ik enorm blij van werd. Ik schreef deze maand over het prachtige label Toffe Stoffen met textielproducten waar ik verliefd op ben geworden. Afgelopen week deelde ik mijn Must Have voor 2015 die ik spotte op de DDW: de Cube Calendar. En ook ik kreeg een beetje kerstkriebels en maakte met onze oudste alvast een kerststal anno 2014. Deze maand schreef ik minder blogs dan ik zou willen en dat heeft vooral te maken met een heel druk hoofd. Een nieuwe baan waar ik van geniet maar wat toch veel energie kost. Daarnaast ontvingen wij deze maand het verdrietige nieuws dat iemand waar wij heel veel van houden heel erg ziek is. De wereld staat in één keer stil en toch gaat alles door. Je moet een manier vinden om verder te gaan maar het is niet altijd even makkelijk. Het enige wat je kan doen is elkaar vasthouden en je omringen met geliefden. Nog genoeg inspiratie in mijn hoofd dus het komt goed. December staat in het teken van liefde, warmte en genieten van wat er wel is.
 
Foto Collage:
Suus Loves 

vrijdag 28 november 2014

Must have 2015: Cube Calendar

Is het al bijna 2015? Ik kan niet wachten om deze prachtige kalender te gebruiken. Ik spotte de Cube Calendar afgelopen maand op de DDW in Eindhoven. Prachtig vorm gegeven in een allermooist doosje. De Cube Calendar is ontworpen door Philip Stroomberg en is een echte MUST HAVE voor 2015. Elke dag scheur je een kaartje van de kalender, die daarmee langzaam van vorm verandert. Tussen de 'gewone' dagen staan hier en daar quote's of citaten die ontroeren of een lach op je gezicht toveren. Een verassend element! Nog een maand en dan kan ik beginnen met scheuren. De kalender staat momenteel bij ons op de kast in de woonkamer. Ik kan me voorstellen dat hij straks op verschillend plekken in huis zal terugkomen. Door de mooie vormgeving en het grafische ontwerp is het een echte eye-catcher! Kom maar op 2015. Ik ben er klaar voor.


 
Foto's:
Suus Loves

donderdag 20 november 2014

In L O V E with Toffe Stoffen

Op de Woonbeurs kwam ik in gesprek met Mirjam van Toffe Stoffen. Zij liet mij een aantal van haar textielproducten zien en ik was gelijk verliefd. Ontzettend mooie kussenhoezen en theedoeken voor in je interieur. Alle producten hebben een motief aan beide kanten zodat je in een handomdraai een andere Mood kunt neerzetten in je huis. De prachtig mooie groene pasteltint past erg goed bij ons in de woonkamer. De lichtgrijze theedoeken zijn ook favoriet. Leuk om te weten dat de theedoeken geweven en gemaakt zijn in het Textiel Museum in Tilburg. Dat ze van 100% biologisch katoen zijn, is ook erg fijn. Lokale producten met een duurzaam karakter daar houd ik van!
 
GIVE AWAY (is op 23 november gesloten)
 




Foto's:
Suus Loves

zaterdag 8 november 2014

Daily Life: Instaswap Fall Edition 2014

Een cadeautje maken of kopen voor iemand die je helemaal niet kent? Gek?! Welnee, dat is het idee achter de Instaswap. Een glimlach op iemand z'n gezicht toveren omdat het kan, omdat je het leuk vindt om mee te doen, omdat het jou blij maakt maar nog belangrijker een ander blij maakt. Het werkt als volgt: je geeft je op via de site van @lyndahome en je krijgt een Instagram account toegewezen. Je gaat natuurlijk op 'onderzoek' om te kijken waar jou maatje van houdt. Hoe ziet haar huis er uit? Wat is haar stijl? Aan de hand van de foto's op Instagram verzamel je informatie en dan begint de pret. Het is leuk om iets te maken, misschien iets kleins erbij te kopen en het leuk in te pakken. Deze editie mocht ik iets maken voor @fiori_di_carly. Ik maakte een mapje waar ze mooie spullen in kan verzamelen, kocht een notitieboekje van recycled papier, een paar van mijn lievelingskaarten en de plusjes slinger omdat je mooie momenten altijd moet vieren. Carly was blij met haar cadeautjes en ik was blij omdat ze zo leuk reageerde. Zelf ontving ik ook kadootjes afgelopen week. Een hele doos vol! Ik werd er helemaal stil van. Allemaal lieve en mooie cadeautjes: een canvasdoek met een hart, een prachtig gehaakte sjaal, kaartjes, een armbandje, een doosjes heerlijke thee, een steigerhouten fotolijst en huisjes van hout. Te veel moois! Wat had @judithvdlaar van Bankje op Maat er een werk van gemaakt. Ontzettend bedankt! Missie geslaagd. Iedereen blij. Daar doe je het voor omdat het kan. Wat een mooi initiatief!


 
Foto's:
Suus Loves