vrijdag 9 augustus 2013

Gezellige rommel

In een huis moet geleefd worden! Sinds de komst van onze kinderen wordt er zeker geleefd is ons huis....heel veel zelfs! Zo ontstond er ook opeens 'gezellige' rommel. Lees: overal ligt speelgoed...heel veel speelgoed! Overdag absoluut geen probleem maar als de kleintjes op bed liggen dan vind ik het heerlijk om op te ruimen. Alles te ordenen en genieten van de rust. Zelf hebben wij een aantal manden waar je makkelijk en snel dingen in kan doen. Onlangs hebben wij ook kasten op maat laten maken: één voor het servies en één voor het speelgoed. Heerlijk al het speelgoed achter een deur. Een luxe? Misschien....maar het is het zeker waard! Voor degene met dezelfde uitdaging, kijk mee hoe je orde in de 'gezellige' rommel kan brengen.

Tip: zet een mand op de trap naar boven. Over de dag heen verzamel je hier de dingen die je naar boven wilt meenemen. Aan het einde van de dag neem je alles in 1 keer mee.

Mand voor onderaan de trap?

Stoer opbergblik voor alle duplostenen

Fantastische mand van 3 Sprouts
 
Gespot in de 101 woonideeën. Bijzonder want gemaakt van hout met een gelakt bovenblad. Het omhulsel bestaat uit berkentriplex met berkenwortel stiksels. Cool!
 
In de wolken met deze mooie kartonnen opbergdozen

IKEA heeft uiteraard ook tal van mogelijkheden
 
Gezellige zooi!
 
Voor alle kleine spulletjes

Makkelijk zelf te maken: blikjes voor alle potloden, pennen en kwasten

Maak een speelhoekje in de woonkamer zo voorkom je dat er overal speelgoed ligt

Our home: speelgoed achter gesloten deuren
 
Mooi: Opbergmand en bijzettafeltje in één! Ontwerpster Quinda maakt prachtige dingen!

Foto 1: HK Living, Foto 2: Tante Ted, Foto 3: 3 Sprouts, Foto 4: Wannekes Foto 5: Mini en Co, Foto 6: Iltalehti, Foto 7: VT wonen, , Foto 8: Happy Zoe, Foto 9: Frk Maya's LoftFoto 10: RTL woonmagazine, Foto 11: Suus Loves, Foto 12: Quinda

2 opmerkingen:

  1. Helaas heb ik zo'n ventje die de mand voor op de trap elke keer om zou kiepen ;) ik loop maar iets vaker naar boven dat is ook goed voor mijn al lage conditie :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahaha! Inderdaad goed voor de conditie :-)

    BeantwoordenVerwijderen