vrijdag 29 november 2013

The most beautiful x-mas cards

Bij ons thuis zijn de kinderen vooral erg in de ban van Sinterklaas, maar stiekem is deze mama bezig om alvast wat kerstsfeer in huis te creëren. Kerstkaarten horen hier natuurlijk ook bij. Hoe leuk is het om een handgeschreven kaartje te ontvangen deze maand? Deze kerstkaarten staan ook nog eens allermooist op je muur. Mooie prints, zachte kleuren en lieve teksten op deze items. Genoeg inspiratie!
 
GIVE AWAY
Ik mag van Miranda van Dots Lifestyle een set kerstkaarten weggeven (foto 1). Hoe leuk is dat?! Het enige wat je hoeft te doen, is een berichtje achter laten op Suus Loves klik hier. Sharing is Caring, dus je mag dit bericht natuurlijk altijd delen. Fijn weekend!
 
ps: op zondagavond 1 december heb ik bekend gemaakt wie er gewonnen heeft!
 
 
 
 
 
 
 
 
 Foto 1: Dots Lifestyle, Foto 2: Heedopter, Foto 3 & 4: Dream Key,
Foto 5 & 6: &SUUS, Foto 7: Lisanne van de Klift

dinsdag 26 november 2013

Small table love

Bijzettafeltjes mogen niet ontbreken in je interieur! Wat bestaan er veel mooie kleine exemplaren. Super voor bij de bank, maar het staat ook allerleukst voor naast je bed. Bijzettafeltjes komen altijd en overal van pas. Zelf hebben wij drie kleine tafeltjes voor bij de bank. Erg handig en het geeft een speeleffect. Op mijn verlanglijstje staat nog een boomstam variant! Misschien wel twee voor naast het bed.... Fijne dinsdag!

 
 
 
 
 
 
Foto 3: via Pinterest, Foto 4: Coffeetable by Muuto via Annixen blog,

vrijdag 22 november 2013

Winter love

De winter komt er echt aan...Deze week al twee keer ijs op de ramen van mijn autootje...Brrrr het wordt al echt koud buiten. Handschoenen weer aan en snel naar binnen waar het lekker warm is! Ik vind het heerlijk om zeker in deze tijd van het jaar het extra gezellig thuis te maken. Overal kleine kaarsjes en ondertussen al een beetje in de kerstsfeer komen. Vandaag op Suus Loves mijn kerstinspiratie (je kan niet vroeg genoeg beginnen). Ik ben druk aan het pinnen op Pinterest en mijn board raakt aardig vol. Vind je het leuk om mij te volgen? Hiernaast zie je de link naar mijn boards. Fijn weekend!



Foto's collage 1:
 
Foto's collage 2:

dinsdag 19 november 2013

X-mas count down

Nog twee weken en dan is de maand december alweer daar. Vanaf 1 december mag je aftellen tot aan de kerst. Hoe leuk is het om zoiets op een creatieve manier te doen?! Je hebt verschillende kalenders maar er zijn zo veel meer stijlvolle manieren om Advent te vieren. Het kan al op een heel eenvoudige manier. Een simpele maar oh zo'n mooie afbeelding, een prachtige witte kaars of de dagen op een tak. Ik ga denk ik voor de variant van foto 3, gemaakt door Catarina van Life as a Moodboard. Geprint op mooi papier en erg mooi op die witte muur in de woonkamer! Vier jij ook Advent?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto 4: Elisabeth Heier, Foto 5: Ellies, Foto 6: Anna Leena

vrijdag 15 november 2013

Winter crush

Brrrr wat wordt het koud buiten! Echt tijd om onder een plaid te duiken op de bank. Grote pot thee erbij, je lievelings chocolade mag natuurlijk niet ontbreken en dan de kaarsjes aan. Ik ben weg van grof gebreide wollen plaids. Vandaag op mijn blog deze té mooie exemplaren van Milo and Mitzy. Gemaakt van New Zealand wol en verkrijgbaar in verschillende tinten. Ik vind ze prachtig en een echt 'musthave' voor de aankomende tijd.


 
 
 
 
Foto 1 t/m 3: Milo and Mitzy,

dinsdag 12 november 2013

DIY: interieur ketting

Al een tijdje was ik opzoek naar de perfecte interieur ketting. Mijn lieve vriendin inspireerde mij en ik besloot er zelf één te maken. Super easy en wat is het mooi geworden!
 
 
Benodigdheden:
- Boetseerklei (Hema)
- Een breipen
- Verf en kwast
- Mooi lint of kettingdraad
 
Zo goed mogelijk rolde ik de kralen met de hand. Met de breipen maakte ik een gaatje. Ik vond het leuk om verschillende maten te maken. Nadat ik klaar was, legde ik de balletjes in bakjes en liet ik het drie dagen drogen. Daarna kan je het super makkelijk overschilderen in je lievelingskleur! Surprise, surprise werd het bij mij wit. Tip: zet de kralen op de breipen dan gaat het schilderen makkelijker en zitten je handen niet onder de verf. De verf droogt super snel en binnen het uur kon ik kralen rijgen. Het leuke van een zelfgemaakte ketting is dat de kralen niet allemaal perfect rond zijn. Juist leuk! Dit maakt de ketting speels en geeft het een stoere look. Als je de ketting wilt ophangen aan de muur, zorg dan wel voor een goede verankering....de ketting is redelijk zwaar :-)
 
 
Foto's: Suus Loves

vrijdag 8 november 2013

#1 Things I love

Sinds mijn blog Suus Loves kom ik té veel mooie dingen tegen voor in ons huis. Overal zie ik inspiratie en accessoires waarvan ik denk dat het allermooist staat bij onze nieuwe living! Hoe heerlijk is het om accessoires te vinden die helemaal in je huis passen? Te schuiven met meubels en te experimenteren met kleuren? Ik kan echt blij worden van een mooie kaartje met een aansprekende tekst, kleur of bijzondere print. Leuk voor op de muur met wat tape. Of wat dacht je van een simpele droogbloem in een vaas? Vandaag op Suus Loves mijn lievelings aankopen van de afgelopen tijd!


 
 

 
 
 
 

Foto 1: Verzameling van mooie kaartjes met pasteltinten van o.a. Darling Clementine. De houten uil is van Bloomingville. Het plantje kreeg ik van mijn moeder en het houten huisje is nog van de zomercollectie van 101 woonideeën via Leen Bakker.

Foto 2: De origami vogeltjes zijn van de té leuke online webshop Indie-ish. Simpel maar oh zo mooi!

Foto 3: Met Masking Tape creëerde ik een 'skyline' op een witte muur. De gedroogde berenklauw kocht een vriendinnetje voor mij bij de bloemenwinkel.

Foto 4: Super blij ben ik met het houten paardje van Serholt! Deze kocht ik bij dé online winkel voor accesoires: Accessorize your Home. De twee houten huisjes maakte mijn man zelf!

Foto 5: Twee allermooiste opbergpotten van Bloomingville met een prachtig design. De kralen onderzetter kocht ik bij ook bij Marieke van Indie-ish

Foto 6: Deze twee houten huisjes kocht ik bij één van onze favoriete lunch adresjes: 'De Postkamer' in Nijkerk. De prachtige lampjes kocht ik bij Cotton Ball Lights, wat een sfeervol licht!

Foto 7: De EHBO doos kreeg ik van een vriendinnetje voor ons 5-jarig huwelijksfeest! Gekocht bij de Hema. De ster maakte ik zelf met de takken die onze jongens vonden in het bos.

dinsdag 5 november 2013

The Get Out Lamp

Dit allerleukste lampje staat vast fantastisch op de kamer van onze oudste! Sinds kort is hij niet meer bang voor honden (dank je wel lieve oma) en wat zou hij wijs zijn met zijn eigen hondje. Liever geen echte (toch nog een beetje té spannend), maar voor dit exemplaar maak ik graag ruimte in ons huis. De 'Get Out Lamp' is ontworpen door het Franse duo Clotilde & Julien. Gemaakt van blanco mdf dus makkelijk te schilderen in een kleur die mooi past in je interieur. Oh ja, voor de liefhebber is er ook een kat-variant. Té leuk!