dinsdag 15 april 2014

B O O K P A R T Y

Afgelopen weekend had ik mijn eerste boekfeestje. En wat was het een feest! Mede blogger Arda Meijburg van Ard's Catch 22 vierde haar lancering van haar boek 'Leuks met Lapjes'. Ik mocht daar samen met een vriendin en 12 andere bloggers bij zijn! Toen ik de uitnodiging van Arda kreeg, twijfelde ik wel even...Ik ben helemaal niet creatief met lapjes en heb nog nooit iets van stof zelf gemaakt. De uitnodiging was wel erg sprankelend en ik besloot op avontuur te gaan. Het werd een geweldig leuke middag! In de kleurrijke showroom van Rice in Bussum, onder het genot van heerlijke hapjes en veel gezelligheid creëerde ik mijn eerste huisje op de naaimachine! Het huisje is gemaakt van vilt en een T-shirtje van één van onze jongens (foto 1). De fel roze neon-garen maakt het helemaal af. Trots staat het huisje bij ons in de woonkamer. Ik heb de smaak te pakken! Dit weekend brengt mijn zusje haar naaimachine...Next op het lijstje staat het té leuke vosje uit Arda's boek (foto 2)! Keep you posted!
 
 
 
 
Foto's:

Het boek 'Leuks met Lapjes' is te koop via deze link

6 opmerkingen:

 1. Ha Suus, wat leuk dat je 'om' bent! Ik wens je veel succes met de naaimachine, je huisje is in elk geval errrrug leuk geworden...een echte 'leuks met lapjes'! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je huisje is heel gaaf geworden en knap dat je doorgaat met de naaimachine. Dat wordt vast een prachtig vosje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, je zat zo ingespannen achter de naaimachine te naaien, je had gelijk de slag te pakken dus... fijn dat je de naaimachine van je zus mag lenen en veel plezier bij je nieuwe projecten!
  groetjes, Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super geworden voor 'je eerste keer'. Een heel mooi huisje, mag je trots op zijn!! Succes met het vosje, gaat vast en zeker lukken met het boek van Arda. Heel leuk je ontmoet te hebben, was een super middag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat was het leuk hé! Je huisje is mooi geworden en ik vond het erg gezellig met z'n allen op een leuke lokatie.
  Succes en ik ga je volgen.
  groetjes,
  Liza

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te lezen dat je de smaak van het naaien te pakken hebt gekregen!
  Het was gezellig zondag :)

  BeantwoordenVerwijderen