vrijdag 1 mei 2015

Bye bye April! Hello May!

 
De afgelopen maand was het nogal stil op mijn blog en mijn Instagram Account Suus Loves en dat heeft alles te maken met dat ik ziek ben geworden.
Opeens was daar die hoge koorts die maar niet verdween en toen bleek ik een zware longontsteking te hebben. Opgenomen in het ziekenhuis en daarna thuis verder herstellen. Het valt niet mee. Het herstel gaat langzamer dan ik zelf zou willen en mijn energie is laag. Toch schijnen er zonnestralen. Op de dag dat ik thuis kwam uit het ziekenhuis stond opeens het hele huis vol met prachtige bloemen van familie, vrienden en collega's. Lieve kaartjes op de deurmat en vrienden die voor ons kwamen koken. Bijzonder om te voelen dat er zoveel mensen om je heen staan. Ik voel me daarom ook heel dankbaar.

De maand mei gaat mijn energie weer terug brengen zodat ik de dingen kan doen waar ik blij van word. Leuke dingen doen met mijn jongens, werken bij Auping en dan eindelijk met het project te komen waar ik met veel liefde achter de schermen aan werk.

Vorige maand vertelde ik jullie over de 'Loved by Suus' acccessoire collectie. Deze maand kan ik jullie met veel trots vertellen dat ik deze samenwerking ben aangegaan met het prachtige Nederlands kindermerk YEAR. Het bedrijf van mijn ambitieuze zusje. Een paar maanden geleden benaderde zij mij met het idee om voor haar een accessoire collectie in te kopen en ik was gelijk enthousiast. Een hele speurtocht naar de Must Have's heeft de afgelopen weken plaats gevonden. En sinds afgelopen week druppelen de producten langzaam binnen! Wie mij volgt op Instagram heeft de eerste producten al gezien. Hele toffe linnen banners van The Cherry On Top die te gek staan op de kinderkamer en een super leuk kraamkado zijn. Bij ons hangt de banner trouwens in de woonkamer omdat ze zo leuk zijn om mee te stylen (zie collage rechts onderin). Ook kocht ik het merk WEE Gallery in met stijlvolle kinderaccessoires. Binnenkort verkrijgbaar op de webshop van YEAR. Als ik straks weer meer energie heb dan ga ik mooie foto's maken en worden er natuurlijk teksten geschreven. Ik houd jullie op de hoogte van alle voorderingen! Dat mei vooral een energieke maand mag gaan worden.

Liefs Suus

 

2 opmerkingen:

 1. Romy21:13

  Hoi Suus!

  Ik heb de Zuiver Office vloerlamp al een tijdje op mijn verlanglijstje staan. Nu zag ik laatst dat er eenzelfde soort lamp is die Watsie heet, alleen ze verschillen in hoogte. Nu zie ik (volgens mij?) een van deze twee lampen bij jou staan. Ik vroeg me af welke van de twee jij hebt? Zo kan ik qua hoogte beter inschatten welke het beste voor mijn interieur is. Ik ben bang dat ik net de verkeerde uitkies!

  Groetjes Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks for the FANTASTIC post! This information is really good and thanks a ton for sharing it :-) I m looking forward desperately for the next post of yours..
  buy twitter retweets

  BeantwoordenVerwijderen