zaterdag 30 mei 2015

FEEST: lancering 'Loved by Suus' Accessoire collectie


Eindelijk is het dan zo ver en kan ik jullie laten zien welke accessoires ik heb ingekocht voor de 'Loved by Suus' collectie in samenwerking met YEAR!
Al een tijdje ben ik achter de schermen druk met dit project en het is zo fijn dat de dingen nu samen komen. De accessoire collectie voor YEAR bestaat uit een serie van allermooiste producten die een MUST HAVE zijn voor ouders met kleine kinderen. Zo vind je in de selectie het bekende prachtige merk WEE Gallery maar ook kleinere merken zoals The Cherry on Top. Naast speelgoed, knuffels, accessoires zijn er ook een aantal toffe kinderkaarten geselecteerd van het label de Dinosaurus. De kaarten waren gelijk favoriet bij onze boys! Al deze mooie producten en meer zijn te koop via de webshop van YEAR en herkenbaar aan het label 'Loved by Suus'. Op de home-pagina van mijn blog vind je een directe link onder de categorie SHOP zodat je snel en makkelijk op de juiste site komt! Hieronder vind je alvast een kleine selectie van de geselecteerde producten. De aankomende weken worden deze steeds aangevuld.


Met de lancering van de 'Loved by Suus' collectie laat ik jullie ook gelijk de nieuwe lay-out van suusloves.nl zien. Een aangepast logo en het bijhorende label voor de 'Loved by Suus' collectie. Heel benieuwd naar jullie reacties!

Foto 1: Suus Loves - Banner Cherry on Top, Foto 2: Rock & Pebble - Color Pebbles,
Foto 3: Wee Gallery - Seahorse, Foto 4: Wee Gallery - Art Cards Farm,
Foto 5: Post Card - De Dinosaurus

2 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er leuk uit, ben helemaal verliefd op de zeepaardjes! Ben zelf uit de kleine kinderen, maar hou je collectie zeker in de gaten voor leuke (kraam)kadootjes! Heel veel succes met je 'Loved by Suus' collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je lieve berichtje! Fijne avond. Lieve groetjes Suus

      Verwijderen