zaterdag 5 oktober 2013

Het woonfeest van het jaar!

Afgelopen dinsdag was het dan zo ver. De RAI Amsterdam openende de deuren voor het woonfeest van het jaar! 6 dagen genieten en inspiratie opdoen voor huis en tuin. Met mijn liefde voor interieur en accessoires is oktober een heerlijke maand. De afgelopen dagen heb ik vol bewondering een aantal bloggers gevolgd die op de woonbeurs live aan het bloggen waren. Vandaag ben ik zelf met een vriendin een kijkje gaan nemen en heb ik veel inspiratie opgedaan! Bijzonder leuke kleinere merken en prachtige accessoires op het plein van Design City. De toppers zoals 101 woonideeën, Ariadne at Home en VT wonen waren er natuurlijk ook. Ontzettend mooi waren de woonhuizen waar de styling perfect was! Vandaag deel ik mijn inspiratie van de dag, beelden waar ik blij van word en producten die een Must Have zijn. Enjoy, er zit vast ook wat voor jou bij!

Design city
 Met de klok mee: Prachtige kaarsen van Mo Man Tai, Keramiek via Studio de Winkel, de allermooiste dekens en kussens van By Mölle, Magneet behang van Groovy Magnets
 
Het woonhuis van Eigen huis & Interieur
Een kleurrijk huis afgewisseld met cactussen geplaatst in groepjes. Prachtig behang van Cole & Son en verschillende materialen zoals hout, leer en zachte kussens. Veel aardetinten zoals okergeel, roodbruin, geel en oranje.


Het woonhuis van 101 woonideeën
De eyecatcher van het 101 huis was voor mij echt de houtenkast met verschillende vakken.
Door kleur af te wisselen met hout creëer je een speels effect en maak je ruimte voor je allermooiste vondsten. Dit huis heeft een basis interieur met lichtere tinten in combinatie met okergeel, koper, oranje bruin maar ook natuurlijke accessoires zoals veren. Ook hier vind je hier en daar wat kleine cactus exemplaren.
 
 Het woonhuis van Ariadne at Home
In het woonhuis van Ariadne at Home vind je de mooiste vondsten. Overal valt er wel iets te ontdekken. Styling met veren, kleine teksten, bloemen en antieke stukken zoals de oude typemachine. Onder de glazen stolpen prachtige kleine kaartjes, labels en stempels. Allemaal verkrijgbaar bij de té gekke webshop Dream Key.
 
The Barn van VT wonen
Het huis van VT wonen is niet echt een huis maar een omgebouwde schuur (barn). Hier vind je ambachtelijke werkplekken waar tegelmakers, barbiers en bakkers aan het werk zijn. Okergeel in combinatie met vergrijsde kleuren en natuurlijk mag de cactus niet ontbreken. Op de zolder ook mooie ideeën voor een stadstuin met kweekkasten, moestuinen en kleinere planten.
 
Must Have's:
- De prachtige Gradient Candles van Mo Man Tai
- Magneet behang van Groovy Magnets
- One of a kind papieren bollen en allermooiste opschrijfboekjes via Like Stationary
- Grafische kaarten van by Zenz
- Natuurlijk mag een cactus mag niet ontbreken in je woonkamer :-)
- Okergeel in combinatie met grijstinten of aardetinten
- Vondsten uit de natuur zoals een veertje, gedroogde bloem of bijvoorbeeld een klein steentje
 
Foto's: Suus loves @woonbeurs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten