maandag 30 juni 2014

Bye Bye June! Hello July!

Juni was een geweldige maand. De maand begon met een nieuwe baan! Net voor onze vakantie tekende ik het contract. Onwijs blij dat ik straks in september aan de slag ga als marketeer bij Auping. Een baan waar ik mijn passie voor interieur en wonen kan combineren met mijn liefde voor marketing. Een perfecte combinatie!

Hierna kon de vakantie beginnen. Twee weken genoten wij aan het Gardameer met onze jongens. Wat was het fijn! Even helemaal niets. We verbleven in een té gekke Mobile Home en genoten van de boys, de omgeving, het heerlijke eten, het water en siësta's. Op de vakantie veel inspiratie opgedaan voor Suus Loves en achter de schermen druk bezig met erg leuke dingen. Wist je dat deze zomer mijn blog alweer 1 jaar bestaat?!

Toen ik weer thuis was fotografeerde ik het zwart/wit huis van Mariët in Amersfoort. Later deze week post ik de foto's en het interview. Ook werd ik door mijn mama en zusjes verrast en volgden wij samen een Giftwrapping workshop bij Elle Aime in Rotterdam. Wat een leuke middag! Foto's komen nog.

Ik kijk uit naar juli. Voor ons een echte feestmaand. De maand waarin onze oudste vier en de jongste 2 jaar wordt. De feestjes staan gepland dus dat wordt genieten met familie en vrienden. Op bloggebied ook voldoende inspiratie. Zo ben ik half juni uitgenodigd voor een Bloggers Event van Flexa. Ik verwacht veel kleurinspiratie op te doen en bij te praten met andere bloggers. Thuis zijn we druk bezig met het switchen van de kamers. Nieuwe kleuren, indeling, behang en natuurlijk accessoires. Zo heerlijk om mee bezig te zijn! July, bring it on! Ik wens jullie allemaal een hele fijn maand.

 
June Collage:

2 opmerkingen:

  1. Jij ook een fijne maand Suus! Fijn dat juni zo goed voor je was en .....gefeliciteerd met je nieuwe baan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel lieve Marit! Tot gauw!

      Verwijderen